Project M.-B.

Toen dit tof koppel ons vroeg om hun zolderverdieping om te toveren tot een ruimte exclusief voor de grote mensen, schoten we lichtjes in onze lach. Iedereen met jonge kindjes snapt de drang naar een rustig plekje wel. :-)

We kregen de opdracht om een slaapkamer, badkamer en music room te ontwerpen. Het mocht wat karakter en kleur hebben en moest voornamelijk een oase van rust en gezelligheid worden. De speelse groene wandtegels vormen de basis voor het kleurgebruik in de ruimte. Die groen kleur laten we in de slaapkamer terugkomen op de muur én op het bestaand meubilair. De lichte visgraadparket en de gouden accenten zorgen voor dat tikkeltje luxe.

In de music room komen de wandhoge moluren terug zodat er een bepaalde samenhang tussen de ruimtes ontstaat.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?