Project V.-B.-T.

In een rasecht jaren negentig huis was een koppel met twee jonge tieners echt uitgekeken op het interieur. Ze wilden vernieuwen naar moderner, opener en rustiger qua sfeer. De transformatie is enorm. Door een bestaande raamopening te verbreden, trekken we veel meer licht naar binnen. De veranda wordt helemaal in het gelijkvloers betrokken door er de keuken in te situeren die volledig rond de tweede raamopening wordt gebouwd. We herbergen een thuiswerkplek in de leefruimte die volledig kan verborgen worden zodat ook hier weer mogelijke rommel makkelijk "weg" kan. Omdat de woning noordelijk geörienteerd is en dus vrij donker oogt, werken we met lichte materialen zoals bleke keramische vloertegels, lichte eik en witte kasten. De zetel en stoelen in zacht textiel, de zwarte accenten en de details in beige stucwerk tillen het geheel naar een hoger niveau.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?