Kerst in stijl: een subtiel en tijdloos interieur voor de feestdagen

Beken kleur

Dé sleutel tot een naadloze kerstsfeer? Je versiering afstemmen op je bestaande interieur. Kies voor neutraliteit in je woning met zachte aardetinten, wit of crème.
Zorg ook dat je kerstdecor aansluit bij het thema van jouw interieur. Moderne huizen vragen om strakke lijnen en minimalistische ontwerpen, maar uiteraard mag je tijdens de kerstperiode al eens buiten de lijntjes kleuren.

Back to basics

Breng de buiten naar binnen door natuurelementen zoals dennentakken, eucalyptus, hulst en maretakken subtiel een kerstgevoel te laten creëren. Met stijlvolle guirlandes kan je de trap, een kast of schouwmantel decoreren.
Beperk de hoeveelheid deco en kies voor enkele elegante items zoals kandelaars, een krans of een kerststuk in plaats van heel veel kleine zaken.
Een kerstboom is het hart van de kerstversiering. Kies voor eenvoudige, monochrome ornamenten en een boom die past bij uw interieur, zoals wit, zilver of hout.

Textuur met een grote T

Zachte stoffen zoals fluweel, faux fur en gebreide kussens in neutrale kleuren zorgen voor warmte en comfort. Ze vormen een gezellige maar stijlvolle toevoeging aan je kerstdecor.

En toen was er licht

Wist je dat er zoiets bestaat als lichtarchitectuur? Licht speelt een essentiële rol in het creëren van sfeer. Kies voor warme verlichting zoals kleine kerstlampjes in glazen vazen of langs raamkozijnen voor een zachte, uitnodigende gloed.

Have yourself a merry Christmas

Vergeet niet je eigen persoonlijke draai te geven aan je decor. Erfstukken en zelfgemaakte items voegen een uniek en persoonlijk element toe. Punten voor duurzaamheid!
Kerstaccenten zoals kerstkaarten of bloemstukken kunnen subtiel door het huis worden verspreid voor een extra feestelijk gevoel.