Over ons

Een mythische vuurvogel die herrijst uit de as. Dat is de legende van de feniks en het staat daarmee symbool voor een wedergeboorte.

Wij willen die mythe vertalen naar jouw interieur. Dit kan zowel een privéwoning als een kantoorruimte of een handelspand zijn.

Het is onze missie om te bewijzen dat een samenwerking met een interieurarchitect niet enkel weggelegd is voor de 'happy few'. Wanneer je investeert in een bouwproject, of dit nu een renovatie of een nieuwbouwwoning is, begeleiden wij jou in het optimaal benutten van de ruimte en het maken van weloverwogen materiaalkeuzes. Op deze manier behoeden we jou van impulsieve beslissingen en zorgen we ervoor dat jouw centen op de best mogelijke manier worden besteed.

Eruit halen wat erin zit en het potentieel van jouw interieur ten volle benutten is een uitdaging die wij met plezier aangaan.

Wie zijn wij?

Ilse

Ilse

Mijn vader had een schildersbedrijf dus het ondernemerschap, de liefde voor afwerking en oog voor details kreeg ik met de paplepel mee. Vanaf 2007 draaide ik mee in het familiebedrijf en leidde samen met mijn vader een team van schilders en verschillende onderaannemers.

Er komt steeds meer vraag naar de volledige opvolging en uitvoering van totaalprojecten. Ik zag dit als een nieuwe uitdaging en richt in 2019 Fenixx op om tegemoet te komen aan deze vraag. Ik sta in voor de coördinatie van de projecten van afbraak tot oplevering waarbij ik een uitmuntende afwerking uitermate belangrijk vind.

Larissa

Larissa

Na het behalen van mijn Master in Interieurarchitectuur en een stage-ervaring bij Xperiencemakers in Zuid-Afrika, legde ik me volledig toe op totaalrenovaties in particuliere woningen.

Met veel enthousiasme vervoegde ik Ilse om haar bij te staan in de ontwerpfase waardoor je bij ons terecht kan voor het complete pakket. Sindsdien ligt de focus meer en meer op het ontwerp alvorens we de projecten uitvoeren. Mijn passie is het ontwerp van maatwerk en dan voornamelijk keukens en badkamers.

Ella

Ella

In juni 2020 ben ik afgestudeerd in de Master interieurarchitectuur aan de Universiteit van Hasselt. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen aan de slag gegaan als interieurarchitect waardoor ik de nodige ervaring kon opdoen.

Ik ben gepassioneerd door alles wat met interieur of architectuur te maken heeft, alsook met grafische vormgeving en het maken van eigen juwelen. Met andere woorden, ik kan me verliezen in alles wat ook maar een vleugje creativiteit nodig heeft. Sinds ik begin 2023 het team van Fenixx heb vervoegd, ga ik enthousiast de uitdaging aan om onze klanten een prachtig interieur te bezorgen.

Wil je meer informatie? Heb je vragen?