Project KC Haircreation te Geetbets

Voor het eerst pakten we een interieurrenovatie van een kapsalon aan, waar we hebben gestreefd naar een harmonieuze en functionele inrichting. Wat meteen in het oog springt is de prachtige balie, vervaardigd uit natuurkleurig eikenhout en verfraaid met een stenen tablet en massieve eikenhouten latjes. Deze eyecatcher verwelkomt klanten met warmte en stijl, terwijl het tegelijkertijd een functioneel centraal punt vormt voor de dagelijkse activiteiten van het salonpersoneel.

Een van onze voornaamste doelen was het creëren van een gevoel van ruimte, licht en rust in de salon. We hebben daarom zorgvuldig gebruikgemaakt van natuurlijke materialen om een uitnodigende sfeer te creëren. Dankzij strategisch geplaatste verlichting en het gebruik van lichte kleuren voelt de ruimte luchtig en comfortabel aan, wat bijdraagt aan het welzijn van zowel klanten als medewerkers.

Om een persoonlijke en exclusieve ervaring te bieden, hebben we een aparte ruimte gecreëerd voor adviesgesprekken en make-updiensten. Hier kunnen klanten genieten van een intieme en gepersonaliseerde benadering, weg van de drukte van de hoofdsalon. Deze speciale ruimte is ontworpen met het oog op privacy en comfort, waardoor klanten zich op hun gemak voelen en volledig kunnen ontspannen tijdens hun behandelingen.

Met ons streven naar ergonomie hebben we ook gezorgd voor een efficiënte en comfortabele werkomgeving voor het salonpersoneel. Van de indeling van de werkstations tot de keuze van stoelen en accessoires, elk element is zorgvuldig gekozen om te voldoen aan de behoeften van de moderne kapper. Het resultaat is een kapsalon dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en comfortabel voor zowel klanten als medewerkers.

Wil je meer informatie? Heb je vragen?